Via deze webshop kunt u uw abonnement / éénmalige aanvraag reserveren. Daarnaast kunt u ook uw wenslijst doorsturen.


We zijn nog naarstig bezig alle beschikbare sets toe te voegen in de webshop. U kunt zeker al uw abonnement aankopen, en de wenslijst maken, u kunt ten allen tijde een nieuwe wenslijst doorsturen, er wordt altijd rekening gehouden met de laatst doorgestuurde lijst.


Maak een aparte bestelling voor het abonnement en voor de wenslijst. De wenslijst dient u namelijk niet te betalen.


Wat meer uitleg over de wenslijst:

U maakt een nieuwe bestelling in de webshop. Hier hoeft u geen rekening te houden met de bedragen van de sets, deze dient u niet te betalen. Bij de afhandeling van de betaling kiest u als betalingswijze 'overschrijving' en bij opmerkingen zet u 'wenslijst'. Uiteraard dient u eerst een bestelling van een abonnement gedaan te hebben. Gelieve de wenslijst dan ook zeker op dezelfde naam te plaatsen (zelfde emailadres) als de bestelling van het abonnement.


U kunt ook betalen met een oude set die u wenst te verkopen:

Zelf een set waar niet meer naar omgekeken wordt? Indien deze volledig is, en het instructieboekje is er nog bij, kan deze (onder voorbehoud) bij ons verkocht worden. De prijs die gegeven wordt is de gemiddelde prijs van een set de laatste 6 maanden (terug te vinden op bricklink.com), afgerond op 1 euro. Dit bedrag kunt u gebruiken om een abonnement aan te kopen, of om uw abonnement te verlengen, en wordt dus niet uitbetaald. Wij bekijken uiteraard eerst of we deze set in ons gamma willen (te kleine sets nemen we niet, of sets die we al hebben nemen we enkel bij grote vraag). Kies hier als betalingsmethode 'overschrijving' en schrijf in het veld 'commentaar' welke sets u wenst te verkopen.